Királyráknyársak zöldséggel

Királyráknyársak zöldséggel

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 12 friss, nagy, megpucolt nyers királyrák
  • 8 mini édeskömény
  • 8 mini répa
  • 8 mini póréhagyma
  • 8 mini kukoricacső
  • 1 citrom leve
  • 60 g túró
  • 1/2 csomag snidling felaprítva
  • 4 nyárs
  • Só és bors

Elõkészítés

Szúrja fel a rákokat a nyársakra, és rakja félre őket.

Párolja 15 percig a mini zöldségeket. 9 perc után nyissa ki a gépet, és rakja bele a ráknyársakat. Zárja be a gépet, nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 6 percen át.

A párolás befejezésekor vegye ki a zöldségeket és a nyársakat. Keverje össze a citromlevet, a túró és a snidlinget. Melegítse meg a tányérokat. Halmozza rájuk a zöldségeket, majd erre jöjjenek a nyársak. Végül locsolja meg őket a szósszal.