Karamellizált ananász kókusszal és mazsolával

Karamellizált ananász kókusszal és mazsolával

Desszertek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 280 g kis kockákra vágott friss ananász
  • 40 g mazsola
  • 4 evőkanál folyékony karamell vagy karamellszósz
  • 2 evőkanál narancslé
  • 2 evőkanál szárított kókuszreszelék

Elõkészítés

Áztassa a mazsolát a narancslében, amíg meg nem puhul. Keverje össze az ananászt a mazsolával, majd adja hozzá a karamellt és a kókuszreszeléket.

Dolgozza össze alaposan, és öntse a csészékbe a keveréket. Fedje le a fedőkkel.

Rakja a 3. kosárba a csészéket, és párolja 15 percig. A fedőt csak közvetlenül tálalás előtt távolítsa el.