Halfilé bundában

Halfilé bundában

Köretek

  • 2

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 2 tojásfehérje
  • 3/4 csésze szárított zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 2 evőkanál aprított petrezselyem
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 4 friss halfilé: lepényhal, sügér, nyelvhal vagy tilápia

Elõkészítés

Verje fel laza habbá a tojásfehérjét. Keverje össze alaposan a zsemlemorzsát, a sajtot, a petrezselymet és a paprikát. A filéket először a tojásfehérjében mártsa meg, majd a zsemlemorzsás keverékben. Vonja be őket alaposan és egyenletesen. A filéket az előmelegített Igenio serpenyőben süsse ki, egyszer óvatosan megfordítva. Addig süsse, amíg a panír aranybarnává nem válik, a hal pedig áttetszővé.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek
  • DUETTO_1_thumbnail_RO.png
    Duetto

    Intelligens és egyszerűen használható

    bõvebben