Gránátalma-szuflé

Gránátalma-szuflé

Desszertek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 tojássárgája
  • 30 g cukor két részre osztva
  • 70 g finom liszt
  • 8 tojásfehérje
  • 40 ml (3 evőkanál) gránátalmalé

Elõkészítés

Verje fel a tojássárgákat 15 g cukorral és a liszttel. Forralja fel a gránátalmalevet, és sűrítse be. Keverje össze a gyümölcslevet a tojássárgás-cukros keverékkel. Forralja fel, majd hűtse le. Verje fel keményre a tojásfehérjét; a végén adja hozzá a maradék cukrot. Öntse a csészékbe. Rakja a 3. kosárba.

Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel.

Tálaláskor adjon mellé eperszószt és vékony kekszet.