Fésűkagyló, pasztinákpüré és gránátalma-vinaigrette

Fésűkagyló, pasztinákpüré és gránátalma-vinaigrette

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 400 g pasztinák (vagy répa), meghámozva és kockákra vágva
  • 12 nagy ikra nélküli megpucolt fésűkagyló
  • 1 gránátalma pépesítve vagy pürésítve
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 felkockázott mangó
  • 10 g (2 teáskanál) vaj
  • Só és bors

Elõkészítés

Helyezze a párolótálcába a pasztinákot és a fésűkagylót.

Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel. Közben keverje össze a gránátalma pürét az olívaolajjal és a mangóval.

Amikor a fésűkagyló és a pasztinák megpárolódott, törje össze a pasztinákot villával, és tálalja a mangómártással. Adja hozzá a vajat, sózza és borsozza. Tálalja tányérokra.