Csirkemell spenóttal és friss kecskesajttal

Csirkemell spenóttal és friss kecskesajttal

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 lebőrözött csirkemellfilé
  • 120 g friss kecskesajt, kenhető típusú
  • 1 evőkanál alacsony zsírtartalmú tejszín
  • 1 evőkanál felaprított friss menta
  • 8 nagy spenótlevél
  • Fa fogpiszkálók
  • Só és bors

Elõkészítés

Mindegyik csirkemellet rakja két réteg folpack közé, és klopfolja a lehető legvékonyabbra úgy, hogy azért egyben maradjon. Vágja félbe mindegyik csirkemellet széltében. Keverje össze a friss kecskesajtot a tejszínnel és a mentával. Sózza és borsozza. Kenje meg mindegyik csirkemellet a keverékkel. Rakjon rájuk egy-egy spenótlevelet, és tekerje fel őket; szúrjon beléjük egy fogpiszkálót, hogy ne essenek szét. Rakja az 1. kosárba.

Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel.

Tálalja tányérra a csirkét, és vegye ki a fogpiszkálókat.