Csirke ropogós zöldségpálcikákkal

Csirke ropogós zöldségpálcikákkal

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Drága

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 150 g vékonyra vágott répa
  • 8 meghámozott és három darabra vágott zöld spárga
  • 200 g vékonyra vágott csirkemell
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 100 ml sherryecet
  • 1 csomag snidling felaprítva
  • 4 negyedekre vágott paradicsom
  • 1 konyhakész jégsaláta
  • Só és bors

Elõkészítés

Tegye a párolótálcába a répát. Sózza és borsozza.

Párolja 15 percen át a főétellel és a desszerttel. 8 perc után nyissa ki a gépet, és adja hozzá a spárgát és a vékonyra vágott csirkehúst. Zárja be a gépet, nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 7 percen át.

Keverje össze a joghurtot, az ecetet, a snidlinget, a sót és a borsot. Várja meg, amíg kihűlnek a zöldségek, majd sózza és borsozza őket.

Készítsen elő négy tányért. Mindegyikre fektessen egy réteg salátalevelet, majd erre kerüljön a zöldség és a negyedekre vágott paradicsom.

Locsolja meg a joghurtos dresszinggel.