Cajun csirke darabos salsával

Cajun csirke darabos salsával

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 csirkemellfilé
  • 1 teáskanál összetört fekete bors
  • 2 evőkanál felaprított friss oregánó
  • 2 teáskanál pirospaprika (nem erős)
  • 1 teáskanál szárított csilipehely
  • 2 gerezd fokhagyma, összetörve
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 2 közepes méretű paradicsom, durván felaprítva
  • 1 kis lilahagyma, durván felaprítva
  • 1 közepes méretű zöldpaprika, durván felaprítva
  • 2 evőkanál durván felaprított friss koriander
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 2 evőkanál friss limelé

Elõkészítés

Bőrözze le a csirkemellfiléket. Keverje össze a pác összes hozzávalóját egy nagy tálban.

Forgassa bele alaposan a keverékbe a csirkét, és vonja be vele egyenletesen. Fedje be és rakja a hűtőbe 15 percre.

Közben készítse el a darabos salsát. Keverje össze mindegyik zöldséget és felaprított zöldfűszert egy tálban. Készítsen dresszinget az olívaolajból és a limeléből, öntse a salsára, és forgassa össze.

Süsse 15–20 percig a csirkét enyhén kiolajozott tapadásmentes Tefal serpenyőben, amíg át nem sül és tűzforró nem lesz.

A csirkét a salsával tálalja.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek
  • DUETTO_1_thumbnail_RO.png
    Duetto

    Intelligens és egyszerűen használható

    bõvebben