Ananászravioli

Ananászravioli

Desszertek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 2 vékonyan felszeletelt banán
  • 50 ml rum
  • 1 csipet kínai ötfűszer keverék
  • 20 g barnacukor
  • 16 nagyon vékonyra felszeletelt friss ananász (kis átmérőjű), meghámozva és a közepe kivágva
  • 10 ml (2 teáskanál) vaníliaesszencia
  • 80 g ízesítetlen csokoládé

Elõkészítés

Pácolja a banánt a rum, a fűszerek és a barnacukor keverékében. Készítse el a raviolit; személyenként két raviolit számoljon. Fektessen le egy kört félig egymást átfedő banánszeletekből minden ananászszelet között, szórja meg a tejcsokoládé szemcsékkel, és a tetejére tegyen még egy ananászszeletet. Csepegtessen rá a rumos páckeverékből.

Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel.

Sekélyebb mélytányérban tálalja, a páckeverékkel meglocsolva.