Almás ropogós fahéjjal

Almás ropogós fahéjjal

Rágcsálnivalók

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 200 g alma
  • Őrölt fahéj
  • Porcukor
  • 100 g liszt
  • 1 tojássárgája
  • 1 csipet só
  • 150 ml tej
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elõkészítés

Hámozza meg és vágja kockákra az almát.

A tésztához keverje össze az összes hozzávalót, és óvatosan forgassa bele a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Keverje bele az almakockákat a tésztába.

Vegyen ki egy csapott evőkanálnyit az almás tésztából, és süsse ki bő olajban az olajsütőben.

Csepegtesse le az olajat, majd forgassa bele a kész ropogósokat porcukor és fahéj keverékébe.