TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB505

MASTERCHEF GOURMET QB505 Kitűnő segítség az erőfeszítés nélküli mindennapi sütéshez. Továbbá kever, reszel, húst darál és gyümölcsöt facsar.
;nye!

A sütés különleges élménye!

A Masterchef Gourmet mindig megkönnyíti a sütést: sütiket, csokoládés habot, kalácsokat és igényes búza–rozs kenyeret készíthet. 900W teljesítményű motor, bolygómozgású fém dagasztókar és habverő. A Masterchef Gourmet készülékkel igazi finomságokat készíthet!

A szabadalmaztatott. Flex Whish habverővel egy tojásfehérjéből is verhet habot. Habot ver, dagaszt, kever. A rozsdamentes 4,6l nagy edényben, 3 ellenálló fém eszközzel a tészták elkészítéséhez, készíthet akár 1,8 kg kalácstésztát. Erős motor, teljesen fém tál, ellenálló, szilárd dagasztókar könnyen megbírkózik 0,8kg nehéz kenyér- vagy pizzatésztával is.
Széleskörű konyhai kihasználást nyújt a mixer, a szeletelő, a különböző durvaságú húsdaráló, gyümölcsfacsaró – amelyek a csomagolás részei, és további kiegészítők (pasta doboz, stb.)

 

Outstanding daily cake making!

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Már egy tojásfehérjéből kemény habot ver. Mindig megbízható.

  A szabadalmaztatott Flex Whisk habverő három irányba veri a habot. A keverőtál alját is eléri, ezért perceken belül minden összetevőt kikever. Az eredmény légies és könnyű hab.

 • Készítsen gyümölcs turmixot, keverjen palacsintatésztát, készítsen krémlevest és még sok mást…

  1,5 l-es keverőedény mérőskálával és a fedélen található adagoló kupakkal az összetevők kimérésére a mixelés ideje alatt kielégíti minden igényét!

 • Ízlelje meg a gyümölcsöket szeletelve vagy aprítva

  A szeletelő és aprító 4 cserélhető rozsdamentes betétet tartalmaz a finom és a durva reszeléshez, szeleteléshez és aprításhoz.

 • Készítsen friss hamburgert vagy házi tatárbifszteket

  A húsdaráló 2 rozsdamentes acél darálólapot tartalmaz két vastagságban ( közepes és durva). Az önélező kés garantálja a hibátlan darálást és az optimális eredményt.

 • Élvezze az évet tele vitaminnal. Készítsen alma, narancs, sárgarépa vagy paradicsom levet. Tökéletes a mindennapi vitaminbevitelhez.

  A rozsdamentes szűrő kifacsarja a levet a gyümölcsből és a zöldségből egyaránt. Mosogatógépben tisztítható.

 • Minőségi munkaeszközök

  Dagasztás, keverés, habverés csak erős fém eszközökkel: szilárd keverőkar a nehezebb tésztákhoz, erőteljes keverő a piskótatésztákhoz és a szabadalmaztatott Flex Whisk habverő a tökéletes habveréshez akár egy tojásfehérjéből is.

 • 4,6 l nagy rozsdamentes edény

  A rozsdamentes edénynek óriási a kapacitása 4,6l. Kikever 10 tojásfehérjét, bedagasztja a tésztát 40 mini tortára (cupcakes) és 3 nagy pizzára.

 • Mindig könnyű, légies hab!

  A szabadalmaztatott Flex Whisk nagyon gyorsan egy tojásfehérjéből is tud habot verni.

 • Bolygómozgás a tökéletes dagasztáshoz és habveréshez

  Az ellentétes bolygómozgás a dagasztást és habverést szolgálja. Így gyors , sima és egyenletesen kidolgozott az eredmény.

 • Inspirációt keres? Kóstolja meg a 25 mellékelt receptet.

  A szakácskönyvben 25 igényes receptet talál finom desszertekre.

Funkciók
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Keverőtál anyaga Szálcsiszolt nemesacél  
Turmixgép Igen  
Turmixgép keverőtáljának anyaga Műanyag  
Aprító/szeletelő    
Keverőlapát Igen  
Dagasztókar Igen  
Habverő fej Rugalmas habverő  
Húsdaráló    
Gyümölcscentrifuga    
Extra tál Nem  
Vásárolható kiegészítők    
Vezetéktárolás    
Receptkönyv    
Garancia 1 ÉV  

Használati utasítás & Kézikönyv