TEFAL EASY PRO FR333

EASY PRO FR333 Vízbe süllyeszthető fűtőszállal a gyors és tökéletes eredményekért

 Még soha nem volt ilyen könnyű profiként sütni!  Az Easy Pro félprofesszionális, 3 l űrtartalmú fritőz hideg zóna technológiával. Az Easy Pro-val akár 1,2 kg finom hasábburgonyát készíthet, akár egy profi. A fritőz egy vízbe süllyeszthető fűtőszállal is rendelkezik a gyors és tökéletes eredményekért. A zománcozott edény kivehető, így nagyon könnyen használható és mosható. Az Easy Pro fritőz teljesen szétszerelhető, és a fűtőtest kivételével minden alkatrésze mosogatógépben mosható. A hőmérséklet 150 és 190 °C között állítható, az olajsütési folyamatot pedig egy betekintő ablak teszi lehetővé a fedőn. A fedő sütés közben is használható, és állandó fém szűrővel van ellátva. A professzionális olajsütés még sosem volt olyan egyszerű, mint az Easy Pro fritőzzel!

Még soha nem volt ilyen könnyű profiként sütni!

Az Easy Pro félprofesszionális, 3 l űrtartalmú fritőz hideg zóna technológiával. Az Easy Pro-val akár 1,2 kg finom hasábburgonyát készíthet, akár egy profi. A fritőz egy vízbe süllyeszthető fűtőszállal is rendelkezik a gyors és tökéletes eredményekért. A zománcozott edény kivehető, így nagyon könnyen használható és mosható. Az Easy Pro fritőz teljesen szétszerelhető, és a fűtőtest kivételével minden alkatrésze mosogatógépben mosható. A hőmérséklet 150 és 190 °C között állítható, az olajsütési folyamatot pedig egy betekintő ablak teszi lehetővé a fedőn. A fedő sütés közben is használható, és állandó fém szűrővel van ellátva.  
Nélkülözhetetlen eszközök
 •  Hideg zóna technológia

  A fűtőszállal a hőmérséklet lényegesen alacsonyabb. Ezt nevezik hideg zónának.  A sütés utáni maradékok és kis darabkák a hideg zónában maradnak. Ez két előnyt jelent: a sült krumpli gyönyörű lesz, mintha profi sütötte volna, a maradékok pedig nem sülnek oda, amivel megszűnik a kellemetlen szag.

 •  Egyszerű mosás

   Ez a fritőz teljesen szétszedhető. A fedél, olajsütő kosár, edény és külső fal mosogatógépben mosható.

 •  Lecsatolható edény

   A zománcozott edény kivehető, így nagyon könnyen mosható.

 •  Figyelje a főzést

   A fritőz betekintő ablakkal és fém szűrővel rendelkezik.

 •  Gyors bemelegítési rendszer

   Vízbe süllyeszthető fűtőtest, mely közvetlenül érintkezik az olajjal, ez a „félprofesszionális“ fritőz meghatározása.

 •  Állítható termosztát

   Állítsa be a hőmérsékletet és süssön olajban 150 és 190 °C között.

Funkciók
Kivehető tál    
Edény bevonata Zománc  
Hidegfalú kivitel    
Betekintő ablak    
Szűrő Fém  
Külső fogantyús kosárleengedés    
Szállítófülek    
Kezelőpanel Műanyag  
Jelzőfény    

Használati utasítás & Kézikönyv